Arkib Label: gambar sawah padi

Sawah Padi Part 1

Salam, dah lama benar dah rasanya aku nak uploadkan gambar yang di ‘shot’ kat kawasan sawah padi di Sg Nibong, Sekinchan ni. ‘View’ kat sini sangat cantik dan menyenangkan. Kena pula job ni ‘shot’ kawan-kawan sendiri. Memang senang nak dapat … Continue reading

Posted in Outdorr | Tagged , , | 6 Komen

Akan datang

“ Teaser kenangan di sawah padi Salam. Masa aku dapat job shot gambar ni aku memang teruja sangat sebab suasana kampung kat Tanjung Karang ni tak ubah macam kat kampung aku di Pasir Puteh, Kelantan. Kampung aku pun dikelilingi sawah … Continue reading

Posted in Outdorr | Tagged , , , | 6 Komen