Rumah Terbuka Sri Ixora

Salam akhir aidilfitri…alhamdulillah habis jugak puasa enam aku walaupun tiap2 hari ada rumah terbuka. Klau bukan kat ofis waktu bekerja hujung minggu pulak kat rumah sedara dan kawan2.

Perut baru je nak slim river dah mula naik banjir kilat pulak. Penuh ngan macam perisa air dan kuih raya. Kuih raya ni sedap bila kita makan kat rumah orang. Kalu kat umah sendiri tengok je. Saper2 ada nak share kuih raya tu bolehlah…

Malam 28 Syawal lalu apartment aku bersama Ajk surau yang sproting telah mengadakan jamuan raya bagi meraikan semua penduduk apartment ni. Ramai jugak yang turun malam tu. Tak sangka pulak…penuh dewan tu. Meriah la seposen kata orang ganu. Aku secara tak rasminya telah jadi OP bagi majlis malam tu.

Layan la gambar ni. Biasanya budak2 yang paling enjoy bab2 macam ni. Mak bapak nak lebih2 cover lak…buat2 ambik makanan untuk anak2…tapi thanks semua kerana kalian telah menghidupkan ukhuwah kawasan Aparment Sri Ixora Sekyen 27.

budak-budak
budak-budak
comel
comel
budak 2 bila comot nampak cute kan?
budak 2 bila comot nampak cute kan?
nenek dan cucu
nenek dan cucu
mawi masa kecik..macam ni kot?
mawi masa kecik..macam ni kot?
cute's one
cute's one
Imam merangkap pengarah program
Imam merangkap pengarah program
Tetamu-tetamu
Tetamu-tetamu

 

Semoga raya tahun depan akan lebih meriah lagi dengan menu yang lebih gempak. Raya haji ni pun aku dimohon jadi OP tak rasmi lagi. Bolehlah aku banyak belajar lagi macamana nak ambik gambar lagi. Saper yang terer tu leh la tunjuk ajar k…Maaf zahir dan batin.


2 thoughts on “Rumah Terbuka Sri Ixora

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s