Muhd Mufid Mikail:Hadiah

[Salam, tengah dah tak sebok dan menyibukkan diri di ofis. W’pun ofis sentiasa sibuk (sibuk ke aku??)…aku sempat la nak pose entry lagi…

Sedikit lagi sambungan gambar model yang baru sign kontrak seumur hidup. Muhd Mufid Mikail. Ramai orang tanya apa maksud ‘MUFID’ tu. Maknanya ‘yang memberi manafaat’.

Layan gambar ni sikit.

edit8

edit9

hadiahmufid[/caption]

Sekarang ni MUhd Mufid masih kat kampung neneknya di Kuala Terengganu. Minggu depan aku balik ambik dan datang ke Shah Alam. Dan akan lebih banyaklah gambar2 yang dijadikan sample permulaan aku ambik gambar potrait anak-anak kecil dan family.

Lagi sample gambar….

edit7


8 thoughts on “Muhd Mufid Mikail:Hadiah

  1. mahu dok rindu ooo…belum kira rindu kat ibunya lagi. Nanti ko akan rasa perasaan cam ni jgk…cewahhh berkata-kata pulak aku…aku doakan ko pun cepat timang anak…leh shoot gambar anak…

    1. Salam, din. AKu hujung minggu ni lepas main futsal aku balik ke ganu…naik bas 2 tingkat…ooo first time naik bas 2 tingkat ni….best ke hahh….ko nak kirim kopok lekor ke??…ari isnin aku masuk kejo balik….

      TQ singgah sini…

  2. Wslm we. oyeke.. penat men futsal leh tdo dlm bas tu we. ak penah naik best kalo ko nek tingkat ats sbb luas pmndgn tp kalo bwh xbp syok kot. duk ats mmg rs lebih tinggi dr transport lain.. kopok?? eh.. xde laa.. saje tnye we. * wah.. leh tgk semifinal nganu main tu we.. =)

  3. Aku tak kesah sangat atas ke bawah duduk janji leh tidur ok lah kan…mlm sabtu aku gi stadium insyallah sokong pasukan negeri wife aku….arap2 tahun ni kelate vs ganu la……hee..heee

  4. mase aku dpt anak buah 1st, banyak giler gmbr budak2..
    hahhaaa..
    same mcm ko awe..
    ade 3 org model..
    mst best..
    jgn dorg hayun kmera2 udah ler..
    hahahahaha

  5. salam cots…mujur la setakat ni hero’s aku tak hayun kemera aku lagi…
    nampaknya tahun ni ganu tak de nasib la na final nga kelate cots..jom gi stadium sabtu ni kita snap candid gelagat penyokong2 kelate yg maklumnya fanatik giler…
    masa final F.A ari tu aku tak de kemera lagi…sabtu ni confrm aku bawak…kalu ada lens meriam ko lagi best….

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s