ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Hadiah yang ditawarkan adalah:

Pemenang Utama x 1 org:

Outdoor fotografi selama 1 jam

~unlimited shots~

~1 sticky album dengan 20kpg gambar terbaik~

******************

Pemenang sampingan x 2 org:

Voucher fotografi SMILEYKIDZ bernilai RM50

So apa tunggu lagi???

Sertai online contest ini sekarang.šŸ™‚

Online contest ini di buka dari tarikh:

15th Oktober 2009 – 31 Oktober 2009 jam 11.59mlm.

Terbuka kepada si comel berusia 1day – 4 thn sahaja.

Cara2 penyertaan?

Jadi Follower SMILEYKIDZ dan Add SMILEYKIDZ di dalam bloglist anda
Letak banner contest ini di sidebar blog anda dengan link ke entri ini

Buat entri mengenai Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini di dalam blog anda
Kemudian, upload gambar si comel di dalam entry tersebut dengan senyuman yang paling ceria/happy/sweet. TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di nilai.

Jangan lupa nyatakan nama si comel dan umurnya.

Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke SMILEYKIDZ .
AMARAN: no link back will be disqualified
Bila anda dah puas hati dengan entry tu, TINGGALKAN komen dan LINK entry tersebut di dalam ruang komen entry online contest ini.

Tetapi sebelum itu..sila baca syarat2 penyertaan di bawah:
Syarat-syarat Penyertaan dan disclaimer:

Terbuka kepada semua mommies/daddies yang mempunyai anak berusia 1hari – 4 tahun.
Anda boleh upload seberapa banyak gambar senyuman si comel TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di adili.
Dalam gambar2 tersebut, mestilah gambar INDIVIDUAL. Kalau ada 2 orang dalam gambar itu, secara automatik gambar itu tidak akan di adili.
Kalau anda ada lebih dari seorang si comel, boleh upload gambar mereka tetapi MESTILAH gambar INDIVIDU tau!!

Entry anda HANYA akan di adili oleh SMILEYKIDZ.
Keputusan peraduan ini adalah MUKTAMAD.
Penyertaan dibuka dari 15th Oct 09-31th Oct 2009, jam 11.59pm.
SMILEYKIDZ akan memula sesi penilaian pada bila2 masa.
SMILEYKIDZ akan meninggalkan komen di dalam entri anda setelah diadili.
Sebarang pertukaran gambar selepas di adili tidak akan di ambil kira
****************************************

Contoh gambar senyuman ceria si comel adalah seperti banner contest ni.
Ceria kan senyuman tu?

SO apa tunggu lagi??
Jangan tunggu lama lama .. nanti lama lama.. langsung terlupa buat entri …..

Kalau ada sebarang pertanyaan, boleh tinggalkan komen di entri ini ataupun emailkan ke smileykidz.photo@gmail.com.

Ni la gambar yang dihantar untuk contest ni. Percubaan seorang abah nak jadi kids fotografi. Mestilah kena ada orang nilai dulu kan bakat kita. Tul tak?

Gambar 1: Muhd Faris Daniel . Umur 3 tahun 10 bulan. Tarikh lahir: 29 Mei 2006

Gambar 2: Muhd Muaz Naufal. Umur 1 tahun 10
bulan. Tarikh lahir: 18 Januari 2008

edit3
muaz4
edit2


7 thoughts on “ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

    1. Aduyai bro faiz…bukan aku yang buat ini contest…cuma tu syarat dia supaya kita buat satu entry berkenaan contest ni dan kita leh hantar gambar budak ke…baby ke…tak de pulok syarat kena anak sendiri…janji umur dari 1 hari hingga 4 tahun. Nanti kita bagi komen kat blog smileykidz dan bagi link blog kita…

      Ko pun boleh masuk apa….otai punya….sama2 kita test bakat ambik gambar budak2 pulok….aku pun bnayak nak belajar ngan bro cam ko n the geng lagi..tul tak? Ko ambik je gambar anak buah ko….kan nanti ngaku je jadi dady dio….hee..heee

  1. Salam ziarah dari SMILEYKIDZ.

    Terima kasih kerana menyertai ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

    Entry anda telah di review.

    Good Luck!! šŸ™‚

    ~nannoor
    SMILEYKIDZ Photography

  2. saya pon xde anak atau sesapa budak2 kecik kat keliling saya yg boleh saya mengaku as anak. so tak dapat join contest ni. haha..btw, nice try. kalau ade rezeki insyaAllah budak2 kiut tu boleh menang:)
    p/s:saya tumpang link blog..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s