Klik Detik Ceria Anak-anak kita

Salam, sedikit gambar yang mungkin anda sentiasa lihat tentang keletah anak2 anda. Jika anda sempat snap gambar tersebut ia mungkin menjadi satu detik indah anda dan anak-anak anda.

Mengambil gambar anak-anak memerlukan sedikit kesabaran untuk dapat detik yang tak dijangka…kerana anak2 agak susah bila disuruh ‘posing’. Tak macam suruh pengantin ‘posing’. Tapi ambik gambar pengantin pun susah jugak rupanya. Ingat dulu main ambik je….hee..hee

Jadi layan lah sikit detik2 indah jika anda mencuba untuk mencipta detik ini. Hubungi lah saya…hee..hee







Anak2 adalah harta yang ternilai harganya. Hilai, tawa, tangis dan sebagainya….jika dapat dirakam dan dapat diabadikan membuat kita tersenyum bila menatapnya.

Jagalah anak2 kita sebaik2nya..dengan agama dan ilmu. Bukan dengan harta dan kemewahan semata2.

Menunggu detik ‘jobs’ pertama aku petang esok ‘shoot’ family potraiture kawan baik aku En Hatta n Family. Arap2 esok petang cuaca baik insyallah. Hatta esok jumpa kat masjid wokey!!!


4 thoughts on “Klik Detik Ceria Anak-anak kita

  1. Awe, terbaiklah!! good luck esok ye..kalau aku takde job bleh aku tolong kawan2..gambar atas tu best moment dia..cuma kena jaga skintone jangan sampai terlalu kemerahan..overall dah bagus ni awe, tahniah!!

    1. Salam bro zenn….petang semalam sabtu hujan ribut la shah alam….so, job aku petang ni (ahad)..terpaksa ditukarkan…mikirkan kawan aku anaknya kecik lagi..kan demam lak anaknya…hee..hee apapun kita enjoy ngan keje kita…

      ko pun selamat berjaya la…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s