Teaser: Wahida’s Family

Salam. Entry akan datang ialah gambar detik2 ceria Pn Wahida dan keluarganya yang amat sporting masa bergambar. Gambar family potrait keluarga bahagia ini di Putrajaya.

Terima kasih kepada sahabat aku Mr Azman dan En Cots yang sudi menemani aku hari tersebut. Terima kasih atas juga atas ilmu koran berdua.

Coming Soon….


13 thoughts on “Teaser: Wahida’s Family

  1. wah cntiknyer..xsabo nk tgk gmbo yg lain..ni yg teruja nk tggu siap nih…
    tp pnt sungguh jd model upenyer…balik rumah kami 3 branak xsedarkn diri tdo smpai ke ptg…xtaula photographer camne plak…terbongkang kepenatan kot..
    papepn tq buat zakuan..che man & chot..mlyn kami yg xpndai posing nih..

    1. Yang cantik tu…kurniaan Allah. Tapi korang satu family memang sporting bagi posing yang menarik w’pun cuaca agak panas. Tak dapat nak lama2 takut anak laki ko ngan baby kat dalam tu tak selesa. Apapun aku pun ucapkan terima kasih la Pn Wawa n keluarga. Kami photografer ni dah biasa dah ..bergolek2…sabar aku siapkan album ko nanti. Aku nak tunjuk ko dulu cover album yg aku akan sisip gambar ko nanti.

  2. Bro, gambau dah cun dah😀 Hihihihi…

    Pn Wawa! Photographer ok jer. Apa pun terima kasih kat Awe sbb sudi gak ajak saya temankan dia. Thanks bro!

  3. TQ Mr Man, Apa pun ko banyak tolong cover aku hari tu..lain kali jangan malu2 nak shoot sambil meniarap….best oooo. Ada masa aku ajak ko lagi..

  4. Hihihi… tu ar nampak cam best jer. Jadik photographer kena cuba pelbagai sudut baru nampak kelainan pada gambau.. tul tak? Pandai je aku ni..😀 TQ bro!

    1. W’slam bro Zenn, tak de la sampai dasat mcm ko n otai2 lain. Aku kan kena belajar lagi…gear pun tak cukup lagi nak bagi ‘drif’ yg lebih baik. Akan aku terus belajar Bro ngan ko dan yg lain. Terima kasih atas sokongan kawan2.

      Ko pun teruskan berkarya dengan jaya. (mcm moto hari peladang pulok!!)

      Note: bila nak shoot kat landasan ketepi ni??

  5. waaaaaaaa…suda bnyak job family skang ni bro, bagus², aku pernah dulu wat family portraiture, pda mulanye aku kekok sikit,haha..tulah, asik tangkap gmbar org atas pelamin je, nak plak nk kontrol ragam si baby kecik,hehe..tp kadang² seronok jugak..aku prcaya ko bleh wat yg terbaek bro, dan smoga tahun dimurahkan rezki..

  6. Salam otai kerul,.terima kasih menjengok kawe. Aku percaya ko kekok sebab ko belum naik pelamin sendiri lagi…asyik naik pelamin org lain je..hee..hee.
    Bila la pulok aku n acai nak naik pelamin ko ambik gambar…haa..haa

    aku pun sama dan doakan semoga ko lebih sukses..untuk tahun baru dan azam ko yang baru..

  7. abg, wan…gmbr fmly kak wahida sgt cantik..
    its awesome…really2 awesome…
    ok, jd photographer utk yan nyer majlis nnt dh tau saper dh…ekh2…heheheheheh

    1. Salam Izyan, thanks sudi singgah sini. tak de yang lebih sangat. Abang masih banyak belajar ni. Ehemm..ehemm.mcm dah dekat je tarikh bermakna tu…abang tunggu tarikh tu…

      Rajin2 la singgah sini…Abg doakan moga sukses selalu dalam kerjaya Izyan…Amin.

  8. thanx abg wan…insyaALLAH..
    ish yan lmbt lg…bru msuk umur 23…muda lg…hehehehe…
    xper, if 3-4 thun dr skng, mst abg wan dh expert nyer…
    mst lg bombastic lar hasil2 nyer…hehehehe…
    tyme 2, pliz ensure i get better offer from u…xnak mhal2…al maklumlah, org dh expert, nnt demand….
    ok,..wish u all da best in ur journey…in wat ever u do…Amin

    1. Insyaallah la Yan. Doakan Abg terus commited ngan minat ni. Take care what ever u do. Remember ‘pretend to be happy if u felt u are not sure are happy…??

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s