Jia & Niezam, Ima & Marzuki, Ampang

Salam, baru sempat nak up load lagi gambar-gambar yang aku ambik lepas raya ari tu. Kali ni gambar sanding pasangan adik beradik kat Ampang iaitu Ima dan si adik Jia. Ima dan Marzuki seminggu teah berangkat ke UK seminggu selepas majlis ni. Diaorang belajar kat sana.

Entry kali ni mungkin lebih banyak sikit gambar outdoor Jia dan Niezam. Ima dan dan Marzuki akan menyusul. Sekali lagi aku nak ucapkan berbanyak terima kasih kepada Cotsyang banyak cover pasangan Ima dan Marzuki. Terima kasih juga kepada Acaii sensei yang banyak menurunkan ilmu dalam bidang ni kat aku. Aku akan terus belajar dan terus belajar. Terima kasih kepada yang singgah kat sini dan memberi kepercayaan kat aku untuk shared moment manis korang.






















Nanti aku akan masukkan juga gambar2 outdoor Ima dan Marzuki yang diambil oleh sahabat aku Cots dan aku banyak belajar dari dia. Sekali lagi selamat pengantin baru kepada kedua-dua pasangan.

Nota: Aku tengah menyiapkan album majlis aqiqah sahabat zaman matrikulasi sahabat aku kat Ipoh dulu. Dean Mikhail nama anaknya.


7 thoughts on “Jia & Niezam, Ima & Marzuki, Ampang

  1. Salam awe,

    Waaaaa nampaknya makin lama hasil ko makin bagus awe..:) tahniah. bangga aku,hehe. Tapi awe, ko kena kurangkan skit lagi shrpness dia ni. Sebab dah tak nampak realistik skit. Overall memang bagus..:)

  2. W’salam Sensei, aku dah dapat apa yg ko maksudkan. Aku akan baiki lagi maklumlah bab2 ni aku ni slow sikit…hee..heee. Apapun aku pun nak thanx banyak2 kat ko yg tak jemu ajar aku….aku pun selalu doakan ko akan jadi the legend gak nanti..leh aku jadi ko punya attendent…pun jadilah…

    1. Salam Jia, gambar akan jadi canteek kalau subjek atau pengantin boleh bagi pose mcm yg photogafer nak….dua2 elemen penting. Terima kasih jugak sebab bagi pose yg cantik sangat hari tu. Dah honey moon ke mana dah?…

      1. haha..mne de honeymoon lg..tgu next year ble da cnfirm n dpt cuti br g..=)
        nway..tQ sgt2..lawa jer gmba aritu..suke..=)

  3. ha cun cun!!!!! Cantik ah abg camera… Sukeeeee sgt… Abg camera bagi jia kan gamba? Nanti kami pi tgk ramai2….heeee nanti kami de majlis pape kami pgl leh? Tapi bgi diskaun lah…. Hehehehe good job ABG CAMERA!!!!!

    1. Salam Shereen, Terima kasih. Biasa jelah shireen. Abg pun masih banyak belajar lagi. Aaa.. gambar ada bagi kat Jia..semua yg ori..lum edit. Abg ok je kalu nak panggil ambik gambar korang yg very sporting tu..senang bg kerjasama…caiyooookkk..gambar pun jadi nature….moga korang terus hepi cam tu selalu…amin…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s