Sawah Padi Part 1

Salam, dah lama benar dah rasanya aku nak uploadkan gambar yang di ‘shot’ kat kawasan sawah padi di Sg Nibong, Sekinchan ni. ‘View’ kat sini sangat cantik dan menyenangkan. Kena pula job ni ‘shot’ kawan-kawan sendiri. Memang senang nak dapat ‘pose’ yang diinginkan. Nampak ‘colourful’ n ‘happening’ abis.

Aku tak nak tulis banyak sebab aku nak taruk gambar banyak-banyak lepas ni. Ok layan dulu ‘gif image’ otak gila-gila kawan-kawan aku ni. Nampak ‘hepi’ tul diaorang ni. Macam kembali ke zaman budak-buadak balik masa ambik gambar korang ni. Hee..hee.


6 thoughts on “Sawah Padi Part 1

  1. hehehe…oowhhh bole ekh..bgus lar..ustaz2 pn dh up to date dh skrng nie..
    insyaALLAH 20hb dec..doakan yg terbaik perjalanan yan selepas nie..=)

    1. Ok. Kami kat sini selalu doakan Yan cepat naik pelamin dan dapat anak ramai. Jgn lupa jemput ya…Hee..heee. Komen gambar akak2 yan kat enty baru tu. Bukan main malu mula-mula nak ambik gambar. Lepas tu tak hengat posing.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s