Rileks jap…..

Salam, entry untuk rileks jap. Atau korang boleh ke blog aku ngan sifuu aku ‘create’ untuk aktiviti riadah dan sukan. Aktiviti ini korang boleh kalau nak join. Gambar di bawah adalah aktiviti terbaru kami. Biasanya banyak aktiviti adalah melibatkan bebudak ofis. Sekali-sekala nak hilangkan penat bekerja. Asyik kerja je. Perut pun makin hari makin ke depan. Pastu masa tengah ambik gambar pengantin termengah-mengah. Bila mengah penat. Bila penat letih. Bila letih x de idea nak ‘shoot’. Hee..heee.


Aktiviti ‘water rafting’ kat sungai Chulek, Gopeng, Perak…sronok..sronok…

Korang boleh layan gambar-gambar dari aku dan sifuu Acaii kat blog riangria ni

Kalau korang ada nak ajak kitaorang join aktiviti korang boleh lah hubungi kami. Kami boleh main futsal, takraw, badminton, hatta aktiviti masuk hutan pun kitaorang boleh.

Yang terkini aku tengah merancang nak kumpul photografer dan yang minat main paintball untuk sama-sama gi ‘shooting’ kat bukit Cherakah Shah Alam. Target selepas raya puasa nanti. Saper brani shooting? Jom aaaa.


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s