Bertandang Hafiz & Saiyidah : Sungai Pinang, Sg. Besar

Salam, baru dapat up load gambar bertandang pasangan ini. Rumah pengantin lelaki betul-betul dikelilingi sawah padi yang menghijau. Memang idaman photografer jika dapat ‘shoot’ kat kawasan sawah padi. Nampak sejuk je pengantin dalam suasana begitu. Thanks pengantin yang berjaya menghabiskan ‘shooting’ sebelum hujan turun.

Pasangan ini memilih untuk membuat sesi outdoor majlis persandingan diaorang yang tak sempat hari tu kat Bukit Tinggi Pahang. Tempat ni 1st time aku pergi. Ni yang seronok jadi photografer ni. Boleh travel. Tapi letih tak ingat jugak. Janji aku enjoy ngan kerja aku dan pengantin pun boleh ‘smile’ bila tengok gambar mereka nanti.


One thought on “Bertandang Hafiz & Saiyidah : Sungai Pinang, Sg. Besar

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s