Piala Dunia

Bismillahirahmanirahim,

Salam dan selamat menyambut nisfu Syaaban, juga bulan spesis macam aku mengadap tv nengok bola. Tapi korang jangan berjaga tengok bola je weihh, solat tahajud sempat lagi 2 rakaat je. Rugi nanti. Aku tahun ni sokong Brazil ngan Jepun. Sape geng aku angkat tangan….ok layan gambar.

Pengantin : Zamri & Dilla
Lokasi & Outdoor : Dewan Banquet Carsem, Ipoh
Andaman dan Deko Pelamin : De Astana Bridal
Kek dan Coklat : Hurul Homemade Chocolate (mak pengantin ngan pengantin sendiri buat ni, cute dan sedap sangat, saper duk ipoh boleh contact la no telefon 013-588 3862 cakap je ngan untie Hurul nak tempah kek bungan ros tu)

ZHP_6354ZHP_6380ZHP_6389ZHP_6432ZHP_6416ZHP_6399ZHP_6476ZHP_6513ZHP_7109ZHP_6359ZHP_6370ZHP_6436ZHP_6446ZHP_6470ZHP_6572ZHP_6585ZHP_6623ZHP_6652ZHP_6716ZHP_6703ZHP_6773ZHP_6791ZHP_6799ZHP_6825ZHP_6829ZHP_6849ZHP_6862ZHP_6976ZHP_6980ZHP_6985ZHP_6991ZHP_6993ZHP_7100ZHP_7014ZHP_6957ZHP_7041ZHP_7206ZHP_7211ZHP_7227ZHP_7266ZHP_7282ZHP_7292ZHP_7339ZHP_7353ZHP_7308

Next gambar bertandang plak.


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s