Flower Girl in Wedding Day : Khairul dan Nurul

Bismilahirahmanirahim,

‘Flower Girl’ bagi sesuatu majlis perkahwinan sudah menjadi ‘trend’ dalam majlis perkahwinan. Kalau korang ada bajet lebih boleh gunakan diaorang ni sebagai penyeri majlis. Tak pun korang suruh je anak-anak sedara jadi ‘flower girl’. Belikan baju yang sama. Dalam majlis Khairul dan Nurul ni kawan-kawan adik Nurul yang sudi jadi ‘flower girl. Cantek sangat tema kawin diaorang ni. Layan.

ZHP_1583ZHP_1593ZHP_1596ZHP_1696ZHP_1759ZHP_1790ZHP_1859ZHP_2040ZHP_2181ZHP_2209ZHP_2256

Taman Setia City Mall, Klang menjadi pilihan pasangan ini mengabdikan gambar kenangan pada hari bersejarah meraka. Kali pertama juga aku ‘shoot out door’ kat sini. Ramai juga pasangan yang menjadikan Taman Setia City Mall ni sebagai lokasi outdoor. Kalau boleh sampai awal lagi bagus kat sini sebab nanti nak kena pilih ‘port’ yang baik untuk ‘shoot’. . Petang-petang ramai orang orang bermain layang-layang kat padang ni. Terima kasih banyak juga kepada ‘flower girls’ yang amat sporting pada sesi tu. Semua ni mereka buat dengan sukarela. Kalau korang nak tempah diaorang ni boleh juga. Mesti meriah dan warna-warni ‘background’ ‘outdoor’ nanti.

ZHP_2275ZHP_2295ZHP_2309ZHP_2319ZHP_2341ZHP_2382ZHP_2376ZHP_2403ZHP_2441ZHP_2463ZHP_2477ZHP_2533ZHP_2721ZHP_2734

Terima kasih semua yang ‘sporting’ bagi ‘pose’. Terutama pengantin dan juga ‘flower girl’.


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s