Habil + Izyan : Tangkak & Sg Udang

Assalamualaikum,

Lama aku bersarang rasanya. Banyak betul agenda setiap hari. Tapi rasa gatal nak menaik dan memuat naik gambar kat sini masih menebal. Aku tak nak panjang-panjang layan dulu gambar2 lama dah ni. Yang baru2 akan menyusul.

1 copy2 copy3 copy5 copy6 copy7 copy8 copy9 copy10 copy

Lama tak muat naik design album yang biasa aku custom kan. Ada juga yang masih bertanya custom album tu macam mana bentuknya bila siap nanti. Selamat menonton. Aku masih lagi sibuk dengan jadual shooting di hujung minggu. Kadang-kadang rasa nak rehat jap buat aktiviti lain macam masuk hutan ke, bersukan ke dan aktiviti bersama anak-anak.


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s