Diriku

Hi, Thanks to visit my official blog. I’m a Malaysia Wedding & Portrait photographer or another event like ‘Aqiqah & Birthday Party. This is where I’ll share my latest photography and personal adventures. Thanks for dropping by!

U can send email to awemerahmerah@yahoo.com to get a quatation for phography services which it’s start begin RM450. Or U also can drop ur comment at this blog. Enjoy it’s.

20 thoughts on “Diriku

    1. Salam Bro Risha. TQ sudi singgah sini. Apapun saya masih banyak belajar lagi. Terima kasih keran abagi input tersebut. Bila pulok nak expose gambar2 kat blog ke flikcr ke??

      Saya pulang ke Ganu mlm ni Insyallah….

    2. salam…..melihat abg zakuan d dalam flight,berdebar rasa ati….dulu saya memang sangat berminat nk jadi pilot…sampai sekarang masih meminati..tp rezeki xde…blaja x pandai,cuma skarang dapat memegang jawatan sebagai penolong pegawai perubatan di hospital batu gajah,perak….uniform kte dh same,tp pankgt dan keje je yg berlainan….saya ade jgk tecari cari peluang kot2 la masih ade harapan utk mengejar cita2 tu lagi…saya ade tebaca ade sebuah akedemi air asia yang melatih untuk menjadi juruterbang….betul ke…klau x kebereatan leh x sy nk tau ape syarat2 nk masuk ke akedemi tu….sy try nk add abg zakuan kt fb…tp x jmpe….kalau leh add fb sy leh x…user name redzuan zakri…salamualaikum..salam aidilfitri…..

  1. Thanks for composing “Diriku | Zakuanhasan’s Blog”. I personallywill definitely wind up being back for a great deal more reading through and commenting here soon enough. Thanks a lot, Casimira

  2. assalamualikum.. maaf ganggu.. u still duduk sri ixora? nk tanyer sket pasal apartment..kalo x keberatan bole saya call u.. i plan nk beli sane

    1. W’ssalam Ain, saya baru balik berkursus di Morib semalam. Untuk shoot and burn harga dalam RM400. Bila ya Ain? Nanti PM or wassup saya di talian 019 -388 0575. Terima kasih tau singgah kat sini.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s