Sawah Padi Part 1

Salam, dah lama benar dah rasanya aku nak uploadkan gambar yang di ‘shot’ kat kawasan sawah padi di Sg Nibong, Sekinchan ni. ‘View’ kat sini sangat cantik dan menyenangkan. Kena pula job ni ‘shot’ kawan-kawan sendiri. Memang senang nak dapat ‘pose’ yang diinginkan. Nampak ‘colourful’ n ‘happening’ abis. Aku tak nak tulis banyak sebab aku … More Sawah Padi Part 1

Akan datang

” Teaser kenangan di sawah padi Salam. Masa aku dapat job shot gambar ni aku memang teruja sangat sebab suasana kampung kat Tanjung Karang ni tak ubah macam kat kampung aku di Pasir Puteh, Kelantan. Kampung aku pun dikelilingi sawah padi. Aku teringat balik asal usul aku anak seorang pesawah. Tapi aku bangga aku membesar … More Akan datang

Bandung Street…

Salam. Saje2 je nak post gambar yang sempat ambik masa gi trip bandung bulan Jun yang lalu. banyak gambar yang aku ambik sepanjang kat sana tapi gambar ni je yang aku rasa ada sikit lain bagi aku. Lagipun aku juga jenis suka ambik foto jalanan. Aku juga suka tengok gambar-gambar foto journalist. Nampak nature dan … More Bandung Street…

Outdoor:Bukit Gambang Resort City

Sala, sambungan dari entry sebelumnya. Aku letak sikit gambar2 masa mandi-manda dan bergumbira…horeyy…horeyy..bergumbira. Ambik gambar tepi kolam renang ni kena banyak berhati2. Anak2 aku tu bila mintak bagi pose..diaorang main simbah2 air kat aku pulak. Lain kalu aku ada ‘tele’ punya. Kena banyak cuba lagi ni..sebab nak bagi pergerakan air tu nampak cun sikit…leh la … More Outdoor:Bukit Gambang Resort City