Majlis Resepsi Ummi dan Rafi

Bismillahirrahmanirahim, Entry kali ni banyak sikit gambar sebab dah lama aku tidak ‘upload’ blog ni. Agak lama aku bermasalah dengan ‘hosting’ wordpress ni. Maklum le guna pun pun yang ‘free’. Terima kasih buat semua yang sudi singgah dan yang sentiasa tetap menatap gambar-gambar sambil senyu sorang-sorang kat skrin komputer korang. Terima kasih juga buat semua … More Majlis Resepsi Ummi dan Rafi

Citer Open House

Bismillahirahmanirahim, Sekarang ni musim open house. Saper yang lambat buat puasa 6 memang masa ni mencabar hawa nafsu makan. Dah berapa kali aku terpaksa delay hari puasa. Memenuhi undangan katanya padahal boleh je puasa. Besar fadhilatnya tu. Aku pun x sempat nak taip panjang-panjang sebab ni nak kena jadi penyambut tetamu majlis open house pejabat … More Citer Open House

Izat + Zuhaidah

Bismillahirahmanirahim. Majlis persandingan pasangan dari Sungai Tengi dan Ijok. Bertemu jodoh dijinjang pelamin setelah lama berkenalan semasa belajar. Tema pink dan pelamin berlatarbelakang bunga ros menaikkan seri kediaman pengantin perempuan. Suasana rewang orang felda amat utuh ikatan sesama sekampung. Riuh rendah majlis membangkitkan suasana ceria walaupun cuaca panas tatkala. >Satu adengan yang melucukan semasa sesi … More Izat + Zuhaidah

Family Potraiture

Bismillahirramnirahim, Just wanna to shared your best moment at your own home with your belove family or your kids. Just use your on set at home. It can be fun. Just contact me to coming to your home.

Tips Mengambil Gambar Outdoor Perkahwinan

Bismillahirahmanirahim, Salam lebaran semua. Sana sini sepanjang musim syawal ni meriah dengan aktiviti rumah terbuka. Dah jadi macam satu adat. Ada jemputan rumah terbuka baru terbuka langkah kita untuk ke rumah sedara, kawan dan kenalan. Ianya bagus tetapi kalau boleh bukankah lebih bagus jika amalan ini diamalkan walaupun tuan rumah tidak mengadakan rumah terbuka secara … More Tips Mengambil Gambar Outdoor Perkahwinan