Bariah + Hadi : Bertandang

Bismillahirahmanirahim, Bismillahirahmanirahim, Agak lama aku tak ‘upload’ entry kat sesawang ni. Sepanjang tempoh berlalu bermacam-macam tragedi berlaku. Dan yang paling terkesan ialah musibah yang menimpa penumpang dan krew syarikat penerbangan kita. Kita bukan tidak biasa mendengar berita tentang kemalangan tetapi kemalangan yang melibatkan kapal terbang adalah sesuatu yang jarang berlaku di negara kita ini. Bermula … More Bariah + Hadi : Bertandang

Piala Dunia

Bismillahirahmanirahim, Salam dan selamat menyambut nisfu Syaaban, juga bulan spesis macam aku mengadap tv nengok bola. Tapi korang jangan berjaga tengok bola je weihh, solat tahajud sempat lagi 2 rakaat je. Rugi nanti. Aku tahun ni sokong Brazil ngan Jepun. Sape geng aku angkat tangan….ok layan gambar. Pengantin : Zamri & Dilla Lokasi & Outdoor … More Piala Dunia

Hari ibu

Bismillahirahmanirahim, Semalam, 11 Mei 2014 satu dunia meraikan hari ibu. Pelbagai gelaran yang ada kat dunia ni pasal ibu. Ada yang panggil ibu, mak, ummi, mama, mek, mok, mami dan lain-lain lagi tetapi maknanya tetap satu, darjatnya tetap satu, jawatannya tetap satu. Hatta, dalam al-quran pun disebut-sebut perihal mulianya manusia yang berjawatan ibu. Dalam surah … More Hari ibu

Majlis Pertunangan Herni & Faizal

Bismillahirahmanirahim, Entry kali ni ialah gambar Majlis Pertunangan. Jarang betul rasanya aku ambil gambar bertunang ni. Kalau ada pun pasangan akan ‘combine’ majlis mereka pada hari yang sama. Tapi Herni memilih untuk merakam detik bersejarah ini untuk diabadikan bersama keluarga, rakan dan sanak saudara. Biasanya harga untuk majlis begini agak rendah berbanding majlis resepsi dan … More Majlis Pertunangan Herni & Faizal

Majlis Resepsi Ummi dan Rafi

Bismillahirrahmanirahim, Entry kali ni banyak sikit gambar sebab dah lama aku tidak ‘upload’ blog ni. Agak lama aku bermasalah dengan ‘hosting’ wordpress ni. Maklum le guna pun pun yang ‘free’. Terima kasih buat semua yang sudi singgah dan yang sentiasa tetap menatap gambar-gambar sambil senyu sorang-sorang kat skrin komputer korang. Terima kasih juga buat semua … More Majlis Resepsi Ummi dan Rafi