Sawah Padi Part 1

Salam, dah lama benar dah rasanya aku nak uploadkan gambar yang di ‘shot’ kat kawasan sawah padi di Sg Nibong, Sekinchan ni. ‘View’ kat sini sangat cantik dan menyenangkan. Kena pula job ni ‘shot’ kawan-kawan sendiri. Memang senang nak dapat ‘pose’ yang diinginkan. Nampak ‘colourful’ n ‘happening’ abis. Aku tak nak tulis banyak sebab aku … More Sawah Padi Part 1

Akan datang

” Teaser kenangan di sawah padi Salam. Masa aku dapat job shot gambar ni aku memang teruja sangat sebab suasana kampung kat Tanjung Karang ni tak ubah macam kat kampung aku di Pasir Puteh, Kelantan. Kampung aku pun dikelilingi sawah padi. Aku teringat balik asal usul aku anak seorang pesawah. Tapi aku bangga aku membesar … More Akan datang